Izjava o odricanju odgovornosti

Ako vam trebaju dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja o odricanju odgovornosti naše veb lokacije ili želite da razgovarate sa nama o sadržaju naše veb lokacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na info@onxtv.com.

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj veri i samo za opšte informacije. ONXTV.COM ne daje nikakve garancije za potpunost, pouzdanost i tačnost ovih informacija. Svaka radnja koju preduzmete zbog informacija koje pronađete na ovoj veb stranici (http://onxtv.com/) je strogo na vlastiti rizik. ONXTV.COM neće biti odgovoran za gubitke i / ili štetu u vezi sa korišćenjem naše veb stranice ili informacijama na njima.

Sa naše veb stranice možete da posetite druge veb lokacije prateći hiperveze do takvih spoljnih veb lokacija. Iako se trudimo da pružimo samo kvalitetne veze do korisnih i etičkih veb lokacija, mi nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih veb lokacija. Ove veze do drugih veb lokacija ne podrazumevaju preporuku za sadržaj koji se nalazi na tim veb lokacijama. Vlasnici sajtova i sadržaj mogu da se menjaju bez najave i mogu se pojaviti pre nego što imamo priliku da uklonimo vezu koja je možda postala „loša“.

Imajte na umu i da kada napustite našu veb stranicu, druge veb stranice mogu imati drugačija pravila o privatnosti i odredbe koje su izvan naše kontrole. Molimo vas da proverite Pravila o privatnosti ovih veb lokacija kao i njihove „Uslove korišćenja usluge“ pre nego što se uključite u bilo koji posao ili  prenošenje bilo kakvih informacija.

Saglasnost

Ažuriranje

Ako ažuriramo, izmenimo ili unesemo bilo kakve izmene u ovaj dokument, te promene će biti vidljivo objavljene ovde.