Kako instalirati Viber na Windows računar

148

Viber ima širok spektar korisnika koji ovu aplikaciju cene zbog mogućnosti komunikacije i sa računara i sa mobilnog uređaja. U ovom savetu ćemo objasniti kako da preuzmete i instalirate Viber na svoj računar, što vam omogućava besplatne pozive i slanje poruka.

Zahtevi

Da biste koristili Viber na desktop ili laptopu, mora biti ispunjeno nekoliko uslova. Pre svega, i vi i osoba sa kojom želite da razgovarate morate da instalirate na računar i mobilni uređaj i budete u dometu Interneta.

To znači da da biste koristili desktop verziju Vibera, verovatno ste već kreirali nalog u mobilne aplikacije.

Ako još ne koristite Viber za mobilne uređaje, možete preuzeti odgovarajuću verziju Viber. Zauzvrat, ako tražite informacije o tome kako da podesite Viber nalog na svom pametnom telefonu, proverite savet Kako da uradite nalog u Viber aplikaciji.

Kako instalirati Viber

Preuzmite program sa zvanične Viber stranice, a zatim dvaput kliknite ViberSetup.exe da biste započeli postupak instalacije. Vrlo je jednostavno, samo sledite uputstva koja se pojavljuju na ekranu:

Na pitanje da li već imate Viber nalog, kliknite Yes (Da):

Unesite telefonski broj pomoću kojeg ste otvorili račun na Viberi i kliknite Continue (Nastavi):

Kod za aktiviranje biće poslan na navedeni telefonski broj, zahvaljujući kojoj aktivirate desktop verziju Vibera. Nakon unosa koda, pritisnite Enter Viber (Prijavite se u Viber):

Spremni, možete da počnete da koristite desktop verziju Viber za Windows:

Viber je dostupan i za računare sa MAC OS i Linux.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
овдје унесите своје име