Viber – šta uraditi ako niste dobili aktivacioni kod

44

Prilikom kreiranja naloga u Viber aplikaciji potrebno je navesti aktivacijski kod koji se šalje na telefonski broj koji smo dali.

Međutim, može se dogoditi da uprkos tome što prođe nekoliko minuta kod još uvek ne dođe. Objašnjavamo šta treba učiniti u ovoj situaciji.

Nisam dobio aktivacijski kod na Viberi

Pre svega, proverite da li ste uneli dobar telefonski broj sa tačnim prefiksom za vašu zemlju. Za Srbija to je +382.

Drugo, proverite da li ste u dometu mreže i da li ste u nekoj drugoj zemlji, da li roaming usluga ispravno radi. Da biste to učinili, zamolite prijatelja da vam pošalje testnu poruku.

Ako uprkos sledećim koracima SMS i dalje ne stigne, možete da koristite opciju Automatic callback. Otvorite Viber aplikaciju, sledite prve korake za podešavanje naloga, a zatim dodirnite ekran kada se pojavi opcija za unos koda. Treba aktivirati naredbu Press here to get a call Pritisnite ovde da biste dobili poziv). Aktivirajte ovu opciju, a zatim odaberite pregledač koji želite da koristite za obavljanje ove operacije. Sada tapnite na Get the code (Preuzmi kod) i sačekajte telefonski poziv u kojem će vam biti obezbeđen kod za aktiviranje.

U slučaju daljih problema, možete se obratiti tehničkoj podršci Viber sa klikom na ovaj link. Obrazac je dostupan na engleskom jeziku.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
овдје унесите своје име