O Nama

Onxtv.com je dinamičan internet portal, kreiran sredinom 2020. godine. Ovo je stranica namijenjena prvenstveno korisnicima operativnih sistema Windows i Android. Glavni cilj ovog projekta je da se na jednom mestu prikupe korisne informacije o rešavanju najčešćih računarskih problema.

U stvari, ideja za takvu web stranicu rođena je krajem 2019. i početkom 2020. godine. Bio je to mali web portal koji je sadržavao brojne autorske materijale, uključujući korisne savete o radu sa Windows i Android operativnim sistemima, preglede i analize različitih softverskih proizvoda, materijale koji se odnose na hardver i drugo.

Misija Onxtv.com je da pomogne korisnicima informacionih tehnologija!

Koncept stvaranja Onxtv.com ne treba da bude jedan od mnogih internet portala za IT vesti i analize. Ideja je da ovo bude mesto na kojem korisnici mogu pronaći informacije koje će im biti korisne u rešavanju različitih problema vezanih za upotrebu informacione tehnologije.

Na Onxtv.com ćete pronaći brojne korisne materijale o instalaciji i konfiguraciji Microsoft Windows i Android operativnih sistema, pregleda i analize različitih softverskih proizvoda, kao i niz korisnih saveta iz oblasti hardvera, bezbednosti i upotrebe kancelarijskih aplikacija.

Vizija budućnosti Onxtv.com je da na ovoj stranici sakupimo solidnu arhivu korisnih materijala o informacionim tehnologijama, kao i da stvorimo Internet forum na kome će naši korisnici moći da razmenjuju informacije i iskustva.

U ovoj vezi smo otvoren za bilo kakve preporuke od vas, korisnici za dalji razvoj ove stranice!