Politika zaštite privatnosti

Dobrodošli u našu politiku privatnosti

Ova politika privatnosti sastavljena je tako da bolje služi onima koji su zabrinuti kako se njihove „lične informacije“  koriste na mreži. PII, kako se koristi u američkom zakonu o privatnosti i bezbednosti informacija, jeste informacija koja se može koristiti samostalno ili sa drugim informacijama za identifikaciju, kontakt ili lociranje jedne osobe ili za identifikaciju pojedinca u kontekstu. Pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti da biste stekli jasan uvid u to kako prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način tretiramo vaše lične podatke u skladu sa našom veb stranicom.

Koje lične podatke prikupljamo?

Kada naručujete ili se registrujete na našim veb lokacijama, od vas će se možda tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, podatke o kreditnoj kartici ili druge detalje kako bi vam pomogli u vašem iskustvu. Podaci vaše kartice prolaze kroz prolaz treće strane kao što je PayPal što znači da su vaši podaci zaštićeni i ne čuvaju se u našoj bazi podataka.

Kada prikupljamo informacije?

Prikupljamo sve potrebne podatke od vas kada se registrujete na našoj veb lokaciji ili kada unesete izmene u svoje podatke u okviru panela ličnog računa.

Kako koristimo vaše podatke?

Mi možemo koristiti podatke koje prikupljamo od vas prilikom registracije, kupovine, prijavljivanja za naš bilten, odgovaranja na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfanja veb stranicama ili korištenja određenih drugih funkcija sajta na sledeće načine:

  • Da biste brzo obradili svoje transakcije.
  • Slanje periodičnih e-poruka u vezi s vašom porudžbinom ili drugim proizvodima i uslugama.

Kako štitimo podatke o posetiocima?

Naša veb lokacija redovno se skenira zbog sigurnosnih rupa i poznatih ranjivosti kako bi vaša poseta našoj veb stranici bila što bezbednija.

Koristimo redovno skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši lični podaci nalaze se iza zaštićenih mreža i njima je dostupan samo ograničen broj osoba koji imaju posebna prava pristupa takvim sistemima, i dužni su da te podatke čuvaju poverljivim. Pored toga, sve osetljive / kreditne informacije koje dajete šifrirane su pomoću SSL (Secure Socket Laier) tehnologije.

Sprovodimo različite mere bezbednosti kada korisnik izda narudžbu unese, podnese ili pristupi svojim podacima kako bi održao sigurnost vaših ličnih podataka.

Sve transakcije se obrađuju preko provajdera i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim serverima.

Da li koristimo „kolačiće“?

Ne koristimo kolačiće za potrebe praćenja.

Možete izabrati da vas računar upozori svaki put kada se šalje kolačić ili možete da isključite sve kolačiće. To radite preko podešavanja pregledača (kao što je Internet Ekplorer). Svaki pregledač je malo drugačiji, pa pogledajte meni za pomoć pregledača kako biste naučili tačan način izmene kolačića.

Ako onemogućite kolačiće, neke funkcije će biti onemogućene zbog čega će vaša veb lokacija biti efikasnija, a neke od naših usluga neće funkcionisati pravilno.

Google

Zajedno sa trećim dobavljačima, kao što je Google, koristimo kolačiće treće strane (poput kolačića Google Analitics) za merenje prometa na sajtu.

Opredeljuju se:

Korisnici mogu podesiti postavke za način na koji vas Google oglašava koristeći stranicu Google Ad Settings. Možete je isključiti i tako što ćete posetiti stranicu za isključivanje inicijative za mrežno oglašavanje ili trajno dodati dodatak Google Analitics Opt Out Brovser.

Kako rukovanje naše stranice ne prati signale?

Čast nam je što ne pratimo signale i ne pratimo, ne posadimo kolačiće i ne koristimo oglašavanje kada je u funkciji pretraživač „Ne prati“ (DNT).

Da li naša veb lokacija dozvoljava praćenje ponašanja trećih strana?

Takođe je važno imati na umu da ne dozvoljavamo praćenje ponašanja trećih strana

COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži)

Kada je u pitanju prikupljanje ličnih podataka od dece mlađe od 13 godina, Dečiji zakon o zaštiti privatnosti na mreži (COPPA) stavlja roditelje pod kontrolu. Federalna komisija za trgovinu, nacionalna agencija za zaštitu potrošača, primenjuje COPPA pravilo, koje precizira šta operateri veb lokacija i mrežnih servisa moraju da urade da zaštite dečiju privatnost i sigurnost na mreži.

Mi posebno ne prodajemo decu mlađu od 13 godina.

Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:

  • Pošaljite informacije, odgovorite na upite i / ili druge zahteve ili pitanja.
  • Uključite na našu listu pošte ili nastavite da šaljete e-poštu našim klijentima nakon što se dogodila originalna transakcija.

Ažuriranja politike privatnosti

Pridržavamo pravo da izmenimo ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Ako unesemo izmene u ovu smernicu, možemo ili nećemo da vas obavestimo, stoga biste trebali često pregledavati ovu politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nam se obratiti putem e-maila: info@onxtv.com