Kako otvoriti račun u Viber aplikaciji

37

Sigurno su mnogi od vas već čuli za Viber, besplatan messenger za pametne telefone koji vam omogućava da besplatno razgovarate sa voljenim osobama. Pod uslovom da imaju i instaliran Viber. Teoretski, upotreba aplikacije je jednostavna, ali svakako se nakon preuzimanja i instaliranja Vibera postavlja ključno pitanje – kako postaviti račun na Viberi da bi mogao da koristi aplikaciju?

Napravite Viber račun na telefonu

U nekoliko koraka objasnićemo kako to učiniti. Nakon preuzimanja i instaliranja Vibera, morate ga pokrenuti, a zatim unesite ime zemlje u kojoj se nalazimo i naš telefonski broj sa prefiksom koji odgovara zemlji . Nakon što ste uneli ove informacije, dodirnite Continue (Nastavi). Na ekranu će se pojaviti poruka koja traži da potvrdite da ste uneli tačan broj. Ovo je veoma važno jer će kod za aktivaciju biti poslan na ovaj broj. Ako je uneseni broj tačan, kliknite na dugme OK.

Kad primite kod, unesite ga u polje Enter it here (Ovde unesite kod) i odaberite Continue (Nastavi) . Ako niste primili kod, tapnite Press here to get a call (Dodirnite ovde da biste primili poziv). Detaljna uputstva možete pronaći u savetu : Viber – šta uraditi ako niste dobili aktivacioni kod.

Tada će se od vas tražiti da odaberete korisničko ime i kliknite na  Continue (Nastavi). Takođe možete da uvezete podatke sa svog Facebook naloga. Nakon toga, Viber aplikacija će prikazati listu prijatelja koji je takođe koriste, tako da možete dodati svoje prve kontakte. Klikom na Compose (Napravi) možete da dodate još kontakata.

Gotov! Možete lako komunicirati sa prijateljima. Međutim, imajte na umu da je Viber besplatan samo ako ga koristite u okviru pokrivenosti Vi-Fi-jem. Inače će vam biti naplaćeno korišćenje 4G paketa podataka.

Takođe možete da koristite Viber aplikaciju u verziji za desktopap, saznaćete kako to da uradite iz saveta: Kako instalirati Viber na Windows računar. Pre instaliranja Vibera, trebalo bi da znate i koji uslovi moraju biti ispunjeni da biste mogli besplatno koristiti aplikaciju. Objašnjenje je pripremljeno u članku Da li se Viber plaća.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
овдје унесите своје име